Home Collection | Kurve Lichttechniek
15547
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15547,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Home Collection

@

Verlichtingsfabrikanten focussen vaak op het design van hun toestellen, niet zozeer op het lichteffect dat ze bieden. Het gevolg is dat architecten, interieurdesigners en ook particulieren vaak verlichtingssferen willen realiseren waar de markt geen of weinig oplossingen voor biedt.

Om aan die vraag tegemoet te komen heeft Kurve Lichttechniek haar “Home Collection” ontwikkeld: een technisch aangepaste familie armaturen en accessoires die alle uitdagingen aankan. Binnen de Home Collection wordt steeds gestreefd naar een oplossing wanneer andere toestellen tekortschieten.

De collectie is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en biedt feilloze integratie en flexibiliteit. Zo kunt u de resultaten bereiken die u wenst met subtiel aanwezige lichtbronnen die harmonieus samengaan met de ruimte.