Lichtadvies | Kurve Lichttechniek in Temse
15326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15326,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Lichtadvies bij Kurve

Licht schept vertrouwen, maakt de derde dimensie zichtbaar. Het is een aantrekkingskracht die ons begeleidt in de beleving van het dagelijks doen en laten en is de bepalende factor bij het leggen van accenten.

De sfeer, het theatrale dat gecreëerd kan worden met een correcte belichting zorgt ervoor dat licht harmonieus opgaat in haar architecturale omgeving.

Kurve is uw partner voor lichtadvies op maat. Het jarenlange vakmanschap, de professionele aanpak en het immense assortiment, waaronder de topmerken, sluiten alle beperkingen uit bij het opmaken van de lichtstudie en het lichtplan.

Onze werkwijze

Alles staat of valt bij het ontwerp van een goed lichtplan. In samenspraak met u werken wij een verlichtingsconcept op maat uit.

Indien gewenst ondersteunen wij u bij de uitvoering en installatie van het voorgestelde concept. Hiervoor werken we samen met een aantal erkende installateurs die stuk voor stuk meesters in hun vak zijn.

Stap 1

Na een verkennend gesprek stellen wij op basis van uw wensen en onze expertise een voorstel op. Dit voorstel bevat een lichtplan uitgewerkt in AutoCAD, een offerte alsook fiches van de voorgestelde armaturen en accessoires.

Stap 2

Het voorstel wordt besproken met de eindklant, architect en/of uitvoerder. Indien nodig worden eventuele aanpassingen gedaan tot het voorstel effectief wordt goedgekeurd.

Stap 3

Daarna begeleiden wij de toegewezen installateur met een uitgebreid dossier, bieden hem advies, technische bijstand en zien wij ook toe op de uitvoering.

Stap 4

Graag komen wij na installatie bij u ter plaatse voor de finale afstelling van de verlichting. We passen onder meer bundels, filters en lenzen aan zodat het juiste accent op de juiste plaats gelegd kan worden.